Liity jäseneksi

Tule mukaan yhdistykseen!

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Yhdistyksessä olet mukana edistämässä ratkaisukeskeistä taideterapeuttista tutkimusta ja terapiatyötä. Tämä mahdollistaa osallistumisen ja vaikuttamisen yhdistyksemme, oman ammatillisen edunvalvontajärjestön toimintaan ja kehittämiseen.

Sinulle tarjoutuu julkaisukanavan ammatillisiin asioihin liittyville kirjoituksille, artikkeleille ja muille jutuille. Myös haku yhdistyksen järjestämiin taidenäyttelyihin on kaikille jäsenille avoin.

Olet tervetullut mukaan järjestämiimme tapahtumiin ja koulutuksiin, joissa tutustut uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin, verkostoidut toisten alan ammattilaisen kanssa ja näin saat valtavasti myös itsellesi. Niissä kohtaamisissa on voimaa!

  • Sinulla on mahdollisuus hakea yhdistyksen myöntämää ratkaisukeskeisen kuvataideterapeutin tai ratkaisukeskeisen taidepsykoterapeutin -nimikettä, jolloin saat yhteystietosi yhdistyksen terapeuttilistalle.
  • Yhdistyksen vuosittainen jäsenmaksu on 35 €. Ratkaisukeskeisen taideterapian opiskelijoille jäsenmaksu on 20 €.
  • Ratkaisukeskeisen kuvataideterapeutin tai ratkaisukeskeisen taidepsykoterapeutin nimikkeitä voit hakea täältä.
  • Yhdistyksen säännöt löytyvät täältä.

Alla olevalla lomakkeella voit täyttää jäsenhakemuksen. Ratkaisukeskeiset taideterapeutit ry:n jäsenet hyväksyy hallitus. Vahvistuksen sekä laskun saat sähköpostitse.


Jäsenhakulomake