Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ratkaisukeskeistä taideterapeuttista tutkimusta ja terapiatyötä sekä näitä aloja lähellä olevia toiminnallisen työskentelytavan suuntia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, kursseja ja esitelmätilaisuuksia, toimittaa julkaisuja, myöntää avustuksia, tekee esityksiä ja antaa asiantuntijalausuntoja viranomaisille.

Yhdistys ylläpitää verkkosivuja sekä tarjoaa ratkaisukeskeisille kuvataideterapeuteille ja ratkaisukeskeisille taidepsykoterapeuteille mahdollisuuden ilmoittaa asiantuntijuuttaan yhdistyksen verkkosivuilla.

Yhdistyksen hallitus myöntää ratkaisukeskeisen kuvataideterapeutin ja ratkaisukeskeisen taidepsykoterapeutin nimekkeet. Nimikehakemukset jätetään sähköisesti yhdistyksen osoitteeseen: posti@ratkaisukeskeisettaideterapeutit.fi. Nimikehakemuksen löydät täältä.

Ratkaisukeskeiset taideterapeutit ry:n hallitus 2021

Satu Vilponen puheenjohtaja
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, graafinen suunnittelija (artenomi AMK), mielenterveyshoitaja (Valvira)
Miia Ojala varapuheenjohtaja
ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, visuaalisen suunnittelun asiantuntija ja valmennustyökalujen kehittäjä, sosionomiopiskelija (AMK)
Kirsi Hyötylä sihteeri
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, seksuaalineuvoja (NACS), seksuaaliterapia-koulutuksessa, sairaanhoitaja (YAMK), Master of Social and Health Care Management and Development
Nina Sundberg rahastonhoitaja
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, kouluttajapsykoterapeutti (VET), psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK)
Sonja Harala hallituksen jäsen
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, kuvataiteilija (AMK), koulutettu hieroja ja yksityisyrittäjä yrityksessä SUNDay
Olga Laaksonen hallituksen jäsen
Ratkaisukeskeinen taideterapiaohjaaja, kuvataideterapeutti-opiskelija, vertaisohjaaja (YVPL / Kaapatut Lapset ry), taiteilija, kulttuuri- ja hyvinvointialojen yrittäjä (Planet Dzii)

Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse: posti@ratkaisukeskeisettaideterapeutit.fi.