Yhdistyksen tarkoitus

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ratkaisukeskeistä taideterapeuttista tutkimusta ja terapiatyötä sekä näitä aloja lähellä olevia toiminnallisen työskentelytavan suuntia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, kursseja ja esitelmätilaisuuksia, toimittaa julkaisuja, myöntää avustuksia, tekee esityksiä ja antaa asiantuntijalausuntoja viranomaisille.

Yhdistys ylläpitää verkkosivuja sekä tarjoaa ratkaisukeskeisille kuvataideterapeuteille ja ratkaisukeskeisille taidepsykoterapeuteille mahdollisuuden ilmoittaa asiantuntijuuttaan yhdistyksen verkkosivuilla.

Yhdistyksen hallitus myöntää ratkaisukeskeisen kuvataideterapeutin ja ratkaisukeskeisen taidepsykoterapeutin nimekkeet. Nimikehakemukset jätetään sähköisesti yhdistyksen osoitteeseen: posti@ratkaisukeskeisettaideterapeutit.fi. Nimikehakemuksen löydät täältä.

Ratkaisukeskeiset taideterapeutit ry:n hallitus 2020

Satu Vilponen puheenjohtaja
ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, graafinen suunnittelija (artenomi AMK), mielenterveyshoitaja

Elisa Pentikäinen varapuheenjohtaja
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, sosionomi (AMK)

Sonja Harala hallituksen jäsen
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, kuvataiteilija (AMK), koulutettu hieroja ja yksityisyrittäjä yrityksessä SUNDay

Kirsi Hyötylä hallituksen jäsen
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, seksuaalineuvoja (NACS), seksuaaliterapiakoulutuksessa, sairaanhoitaja (YAMK), Master of Social and Health Care Management and Development

Nina Sundberg hallituksen jäsen
Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (VET), psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK)

Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse: posti@ratkaisukeskeisettaideterapeutit.fi.